Retourneren

Enkel van toepassing op nieuwe apparatuur.

Gastrobudget doet er alles aan om onze producten met zoveel mogelijke informatie te tonen op onze online winkel. echter kan het voorkomen dat een product niet juist is besteld of dat Gastrobudget een onjuiste product heeft uitgeleverd. Een besteld product kan in sommige gevallen geretourneerd worden, indien de wet Kopen op Afstand van toepassing is. De wet is bedoeld voor transacties tussen consumenten en bedrijven. Bij zakelijke bestellingen kan hier geen beroep op worden gedaan. De volgende zaken zijn van belang:

Artikelen

Het te retourneren product moet in de originele verpakking worden geretourneerd. Producten worden niet retour genomen als deze:
1. Gebruikt zijn
2. Beschadigd zijn
3. Maatwerk zijn
4. Exeptionele bestellingen zijn

Hoe retourneert u een aankoop?

Stuur Gastrobudget een retour verzoek via Gastrobudget contact formulier in. 
Na ontvangst van uw retourverzoek wordt deze binnen 5 werkdagen beoordeeld en ontvangt u via e-mail een bericht van Gastrobudget.
Indien uw verzoek is goedgekeurd ontvangt u een retourbon. Deze dient u bij uw zending toegevoegd worden.
Condities

Onderdelen moeten binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld. Dit kan alleen per e-mail.
Het product moet binnen 7 werkdagen na aanmelding van het retour verzoek aan Gastrobudget worden geretourneerd en door Gastrobudget ontvangen zijn;
De retourzending moet zijn voorzien van een retourbon, die u van Gastrobudget ontvangen heeft na goedkeuring retournering;
De retourzending dient te worden verstuurd naar: Gastrobudget, Hoogoorddreef 83, 1101 Amsterdam Zuid-Oost.
De retourzending dient voldoende te zijn gefrankeerd.


Frankeren retourzending

De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen met Gastrobudget. U dient retouren altijd voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van de retourzending ligt bij de verzender.

Kosten B2B retourzending

Wij nemen alleen goederen terug als deze ongeopend en in de originele verpakking zijn. Bij het retourneren of omruilen van producten kan 35% van het totale aankoopbedrag in rekening gebracht. Let dus goed op wat u bestelt en controlleer de specificaties goed. Indien u twijfelt neem contact op met Gastrobudget.

Verwerking en terugbetaling

Zodra de onderdelen zijn ontvangen en verwerkt, wordt het volledige bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort. De verzendkosten van de oorspronkelijke zending worden niet teruggestort tenzij anders is overeengekomen.

Retourneer tijdsbestek

Verwachte tijd totdat het pakket bij Gastrobudget warenhuis is ontvangen

7 werkdagen

Restitutie tijdsbestek (nadat uw retour is ontvangen)

Verwachte tijd totdat het verschuldigde bedrag op uw rekening is bijgeschreven

8-10 werkdagen

Afhandelingstijd retouren

17 werkdagen

* Let erop dat het hierboven vermelde tijdsbestek voor retournering is gebaseerd op een gemiddelde. Tijdens drukke vakantie- en uitverkoopperiodes kan het verwerken hiervan iets langer duren dan normaal